New Years Eve Deluxe is de kroon op vernieuwde kerstmarkt in Turnhout.  Ook Turnhout bruist dit jaar met de feestdagen. Connekted Events geeft Winter in Turnhout positieve vibe met hip concept op oudjaar na commotie rond vernieuwde kerstmarkt. "Geef nieuwe initatieven een kans, gezelligheid en samenhorigheid daar draait de kerstperiode toch om?"

De vernieuwde kerstmarkt in de stad zorgde de afgelopen maanden voor wat commotie tussen het Turnhoutse Stadsbestuur en vzw Markt Events. "Jammer dat nieuwe initiatieven overschaduwd worden door negatieve uitlatingen van enkelen." reageert Gert-Jan Van Heerebeek, koptrekker van het enthousiaste team rond New Years Eve Deluxe, een nieuw pop-up concept met oudjaar.

"Gezelligheid en samenhorigheid, daar draait de kerstperiode toch om? Met New Years Eve Deluxe willen we een warm & gezellig kader scheppen op oudejaarsavond dat aansluit bij de activiteiten rond Winter in Turnhout."

Pop-up concept
De klap op de vuurpijl dit jaar is hèt oudjaarsfeest van Turnhout: New Years Eve deluxe, georganiseerd door het Turnhoutse evenementbureau Connekted Events. De oudjaarsparty is gehuisvest in een verwarmde tent die door de 25 jarige ontwerper & ingenieur Robin Pelckmans uit Geel is omgetoverd tot een hippe pop-up club.

Sluitingstijd
Het feest opent om 22u de deuren en sluit daarmee mooi aan op de kerstmarkt, die eindigt om 18u. De mensen hebben dan nog voldoende tijd om gezellig te gaan tafelen in de plaatselijke horeca rond de Grote Markt om zich daarna in het feestgedruis te storten.

Locatie: Warandeplein, 2300 Turnhout
Tickets: Tickets voor New Years Eve Deluxe kan je bestellen bij de Dienst Toerisme van de Stad Turnhout of via newyearsevedeluxe.be en kosten 12 euro per persoon.